Bureau Belper Energielabels

Energielabels - Huurrecht - Journalistiek - Vissport

Kosten en klachten

Kosten energielabel

De kosten van het energielabel hangen af van de woning. Zo is een rijtjeshuis gemakkelijker te beoordelen dan een vrijstaande woning. U kunt voor de beoordeling van uw woning uiteenlopende offertes aanvragen en zelf een adviseur kiezen aan wie u opdracht verleent een energielabel voor uw woning af te geven. Uiteraard is Dirk Scheper hiervoor uw ideale partner: onafhankelijk, deskundig, integer en biedt kwaliteit voor een goede prijs. Niet de goedkoopste, maar wel de beste!
Voor appartementen kan Dirk het hele complex in een keer bekijken en per appartement een relatief goedkoop energielabel afgeven. Dirk gaat hiervoor in gesprek met de Vereniging van Eigenaars (VvE).

Klacht energielabel

Bent u niet tevreden met het energielabel dat voor uw huis is opgesteld of duurt het lang voordat u het energielabel krijgt, dan kunt u het beste eerst proberen om er samen met uw adviseur uit te komen. Lukt dit niet, dan kunt u een klacht indienen bij het klachtenloket energielabel voor woningen via de website energielabelklachten.nl. Bij een gegronde klacht krijgt u een nieuw energielabel en zijn de kosten voor de adviseur. Bij een ongegronde klacht loopt u het risico dat u zelf de kosten van de klachtbehandeling moet betalen. Als behandeling van de klacht via het klachtenloket niet tot een bevredigende oplossing leidt, kan de woningeigenaar zijn klacht nog voorleggen aan de Geschillencommissie Energielabel. Aan dit onderzoek zijn kosten voor de aanvrager verbonden. De uitspraken van deze commissie zijn bindend.

Neem voor een intake gesprek contact met Dirk op! Bel nu mobiel: 06.53.789.515.